tisdag 16 augusti 2011

slunkkomoped

vi har nu varit 12h i Linköping å hunnit med en hel del. Allra först denna tisdag träffade vi vår hyresvärd å fick nycklarna. Inget lurt här inte och utsikten från balkongen var precis som utlovad :)


Sedan snabbt en sväng till Linköpings Universitet för att anmäla sig och samtidigt träffa andra något smått förvirrade utbyteselever. Fick en hel del information (självklart på svenska eftersom det är såå få utbyteselever som verkligen kan språket som kommer hit på utbyte...). Vardagslyx.
snacka om vardagslyx att ha en sådan här söt granne

Vi har bannats över cyklar som inte vill skruva av sig själva (Rolli: de blir no ingen grön cykel, ja köper en ny!). Vi har inspekterat en del av centrum, sett regnbågen, bannats över trådlöst internet som inte är ett trådlöst internet eftersom man måste ha internetsladden i, vi har lyckats tappa bort ett ikea (hittade det igen) och shoppat mer än en 12-barns familj på Ica hemköp.
titta pappa vad vi hittade!
Eftersom allt eller åtminstone det mesta är roligt i detta svenska land ska jag varje gång skriva ner det som varit dagens bästa. Allt för att detta äventyr ska bli ett så positivt minne som möjligt. Idag är både jag å Crisu av samma åsikt: Snigelbacken. (inte för att vi cyklat långsamt i en backe utan för att vi gick uppför en brant backe med våra cyklar å upptäcker att hela vägen är full av sniglar, typ 15 stycken. Usch, men skoj)

Nu väntar soffan, tv:n å varma smörgåsar! :)

anna & svenkko tackar för idag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar